PROIZVODI

“SIBERIAN HEALTH JE VISE OD PROIZVODA I REKLAME. TO JE CEO JEDAN SVET SA SVOJOM FILOZOFIJOM, VREDNOSTIMA MISIJOM I SVOJIM STILOM ZIVOTA”

SIBERIAN HEALTH U TOKU MNOGIH GODINA RAZRADJUJE SOPSTVENE PROIZVODE KOJI PODRZAVAJU ZDRAVLJE SVAKOG COVEKA, OMOGUCAVAJU MU DA ZIVI AKTIVNIM I KVALITETNIM ZIVOTOM.
DANAS ČOVEKA KOSTA DA SE RAZBOLI I NEMA VREMENA ZA TO. ZASTO TROSITI SVOJ ZIVOT NA BOLESTI, AKO U NJEMU IMA TOLIKO TOGA PRIVLAČNOG?


ČISTOĆA
U uslovima savremenog zivota ciscenje organizma je postalo neophodna procedura. Toksini, parazitirajuci mikroorganizmi, koji se nakupljaju u organizmu cesto postaju uzrok prevremenom starenju, sto je rezultat narusavanja normalnih bioloskih procesa.
RENAISSANCE TRIPLE SET

SISTEM TROSTRUKE PODRSKE RAZMENI MATERIJA

Potpuno prirodan sistem trostruke podrske razmeni materija, metabolizmu energije i zastiti celija od oksidacije. Poseduje visoku biolosku aktivnost, sadrzi kvalitetne biljne komponente u neophodnoj kolicini.

FORMULA 1 = Preciscavanje medjucelijskog prostora

Poznato je da u ljudskom telu, svaka celija je okruzena intersticijalnoj tecnosti. Ova tecnost se stalno azurira, intercelularna teznost sa rastvorenim necistocama se uklanja kroz mrezu specijalnih kanala. Ovo moze biti limfa, zuci, urinarnarni sistem, bronhija, i druge kanale. Prva Formula «Renesans Trostruki set-Origins Cistoce” postavlja sve ove sisteme u dobru formu za najefikasnije preciscavanje intercelijskog prostora.
1. CISCENJE CREVA
Crevo igra veoma važnu ulogu u preciscavanju organizma, jer, kao prvo, prima dosta otrovnih materija koje ima u vodi i hrani, i, drugo, mnogi oblici stetnih produkata metabolizma nalaze se u crevima, koji se moraju odmah izluciti iz organizma. Takve komponente ima prva konfiguracija «Renaissance Triple Set-Origins Cistoce” koji sa ekstraktima Senna, aloe, mirođije, bokvice i cicak koren povecavaju aktivnost ciscenja creva, doprinose normalizaciji crevne mikroflore, koja aktivno ucestvovuje u uklanjanju toksina i crevnih naslaga.
2. PRECISCAVANJE JETRE I ZUCNIH PUTEVA
Aktivno preciscavanje je nemoguce bez bilijarnog sistema jetre sa kojim sve stetne materije koje su prosle kroz jetru se uklanjaju iz tela. Stoga, u prvoj formuli «Renesans Trostruki Set-Poreklo Puriti” je kompleks ekstrakata bogatih u supstanci koje stimulisu razdvajanje zuci. Pre svega, articoke ekstrakt, koji predstavlja osnovu za mnoge farmaceutske cholecistik lekove, kao i ekstrakt kamilice i moraca.
3. PRECISCAVANJE CIRKULACIJE I LIMFNIM SISTEMIMA
Krv i limfa ispiraju bukvalno svaku celiju našeg tela. Prva formula regulise ciscenja funkcije krvotoka i limfnog sistema uz pomoc moćnih ekstrakata cicak, bokvice i aloe.
4. PRECISCAVANJE URINARNOG TRAKTA
Bubrezi su jedan od glavnih sistema za preciscavanje, a Uva ekstrakti kao deo «renesansnog Triple Set-Origins Puriti” efikasno stimulise ciscenja funkcije urinarnog sistema.
5. CISCENJE KROZ DISAJNE ORGANE
Kroz pluca, mi ne samo da disemo, već i cistimo velike kolicine stetnih materija, kao sto su bakterije i viruse. Funkcija ciscenje respiratornog sistema povecava narocito u velikim gradovima sa visokim nivoom zagadjenja vazduha. Aktivnost ciscenja bronhija se moze poboljsati koriscenjem komponenti prve formule «Renesans Triple Set-Poreklo Puriti” koja sadrzi ekstrakte kamilice i bokvice.
6. PRECISCAVANJE IMUNOG SISTEMA
Imuni sistem stiti ne samo protiv infektivnih agenasa, vec i opasnih hemikalija. U tom smislu, lekovito bilje, stimulise imuni sistem i obezbedjuje dodatnu akciju ciscenja. Kao deo prve formule  je ehinacea ekstrakt i aloe.
RENESANSA TRIPLE SET. FORMULA 2 = Preciscavanje Unutar ćelije
Sva efikasnost ciscenja jetre, bubrega, creva, limfe, ili bilo kog drugog ekstracelularnog sistema danas se smatra nedovoljnim za održavanje unutrašnje čistoce organizma. Danas, u uslovima totalnog zagađenja zivotne sredine glavna uloga u ciscenje organizma pripada kompleksnom sistemu unutarcelijskog preciscavanja, koji pasivno otklanja necistoce  uz pomoc specijalizovanih enzima za detoksikaciju ukljucenih u aktivnu neutralizaciju visoko opasnih otrova.

Ekstrat rena sadrži prirodni Indol-3-karbinol, direktno stimuliše aktivnost enzima faze I /biotransformacijom/, dok ekstrakt, potocarka bogat sulforafanom, ekstrakt sibirskog divljeg belog luka sa visokim sadržajem alicina, i ekstrakt zalfije podstice aktivnost enzima faze II /biotransformacije/. Pored toga, mocan hepatoprotektiv ekstrakti Silimarina, kantariona i kapica pouzdano štite celije jetre.

RENESANSA TRIPLE SET. FORMULA 3 = Antioksidantna zastita celija
Nase telo sadrzi toksine koji se mogu unistiti u kratkom vremenskom periodu. Slobodni radikali ili hemijski oksilati se formiraju svake sekunde u nasem telu disanjem u toku rada imunog sistema, fizicka aktivnost, upalnih procesa … Zadatak da ih onesposobljavaju imaju antioksidanti (antioksidansi).
Treći Formula «Renesans Trostruki Set-Origins Cistoce” – kompleks skup antioksidanata razlicitog porekla, koji pruza snazanu odbrambenu celije na svim nivoima. Spoljnu zaštitu Celije obezbedjuju antioksidansi kao sto su vitamin C, bioflavonoidi povrca (rutin, dihidrokvercetin), kao i ekstrakt semena grozdja, borovnice, brusnice, majcine dusice i zelenog caja. Oni stvaraju sigurnu barijeru oko svake celije vezivanjem za nju neutralisu slobodne radikale.
Unutrasnju zastitu celije obezbedjuju mikroelementi kao sto su cink, selen, bakar, mangan i, i riboflavin. Oni prodiru u celije i stimulisu zastitne unutarcelijske enzime, koji, kao “zamka” neutralisu slobodan kiseonik proizveden unutar celija.
Zastitu veoma ranjive ćelijske membrane nose vitamine A i E, kao i likopen i beta-karoten, koji blokira destruktivne procese oksidacije.
Primena
Jutro: 2 kapsule “Formula 1”, 1 kapsula “Formula-3.” Vece: 2 kapsule Formula-2″, 1 kapsula Formula-3.”

  
LYMPHOSAN
SERIJA FITOSORBENATA<<LIMFOSAN>> JE PROIZVOD NAPRAVLJEN ZA CISCENJE ORGANIZMA KOJI JE PRE 15 GODINA BIO JEDAN OD PRVIH PROIZVO DA SIBERIAN HEALTH.

Danas je << Lymfosan>> serija sredstava za prirodno ciscenje na bazi svojstva biljne celuloze, ciji je izvor pektin. Osim toga svaki oblik << Lymfosan>> sadrzi u svom sastavu biljnu mesavinu koja se sastoji od retkih sibirskih biljaka i pridaje svakom od proizvoda posebna svojstva.

Dakle prica o Lympohosan je prica o pektinima. 

Pektini (arabogalaktani) spadaju u kategoriju dijetnih vlakana rastvorljivih u vodi. Izvori pektina su jabuke, agrumi, ribizle, šargarepa, karfiol, kupus, grašak, boranija, krompir, jagode, maline i kupine. Pektin, u crevima, formira gel koji prekriva sluzokožu creva vezivajuci žucne kiseline u digestivnom traktu. Vezujući se sa žučnim kiselinama smanjuje apsorpciju masti i holesterola. Pektinski gel oblažući creva usporava apsorpciju šećera posle obeda što je naročito važno u ishrani dijabetičara. Pektin, takođe, poboljšava čvrstinu stolice, vezuje teške metale i potpomaže njihovu eliminaciju stolicom.
Osnova funkcija pektina je da:
• Održavaju dobro zdravlje i vitalnost,
• Preveniraju srčana oboljenja( ateroskleroza),
• Snižavaju holesterol,
• Snižavaju i stabilizuju šećer u krvi,
• Sprečavaju opstipaciju( zatvor),
• Smanjuju verovatnoću za nastanak karcinoma debelog creva, divertikuloze.
• Preveniraja gojaznost,
• Detoksikuju organizam i pomažu regulisanju metabolizma
• Deluju kao antioksidansi,
• Sadrže fitoestrogen

 NACIN UPOTREBE LIMFOSANA:

U solju sipati 200 ml.mlake vode do 50c/ NE vruca jer se stvaraju grudvice/.
Dodati jednu ravnu kafenu kasicicu praha/obavezno prvo voda , zatim prah/mikserom ili viljuskom umutiti dok ne dobijete glatku masu koja podseca na zele.
Dobijenu smesu piti najbolje ujutru pre ili za vreme jela. Za bolji efekat uzimati naste.
Smesu ne ostavljati napravljenu za kasnije…Uzima se jednom dnevno po 1 kafena kasicica ili dva puta dnevno po pola kasicice. 
Moze se piti i uvece kod osoba koje imaju naviku da jedu nocu doci ce do osecaja sitosti …. 

SVA VAŠA PITANJA ILI NEDOUMICE A NA TEMU : PROBAVA,CREVA …..

SLOBODNO POŠALJITE SA VAŠIM PODACIMA NA

Email : danicagrubac13@gmail.com