Stranica dobrodošlice / O Meni

         “Sitnice čine savršenstva a savršenstvo nije sitnica ! “

        Dobrodošli na moju WEB Stranicu. Napravljena je i nadalje se pravi i popunjava sa puno ljubavi, energije i različitih interesovanja.

        Blog, edukativni i motivacioni tekstovi, video snimci, slike pa čak i ponešto o poslovnim prilikama izabranim po mojoj vokaciji, sve to čini sastavni deo ove Stranice, njenu sadašnjost ali i budućnost.  Gde će nas odneti (i Vas i mene) događanja sadašnjosti i budućnosti, ostaje nam da sačekamo i vidimo zajedno.

 

               Zovem se DANICA GRUBAČ (56), udata sam i majka jednog odraslog sina. Živim u jednom ravničarskom gradiću, zaposlena , u stalnom kontaktu sa ljudima i po struci diplomirani politikolog; što i nije za  ovo ovde od prevelike važnosti ali je, eto, deo mene. Po vokaciji sam pasionirani zaljubljenik u Network marketing odnosno u mrežni marketing.  Nekih četiri godine se bavim poslovima na internetu i na tom putovanju sam sazrevala i stalno učila od onih koje sam na tom putu sretala a od kojih imala šta da naučim. Prirodnim tokom događanja, stigla sam do mrežnog marketinga, tu našla sebe u potpunosti i evo tu ostala.

              Dobrodošli u moj svet !