shadow

OD SNOVA DO REALNOSTI

             

Bavljenje poslovima na internetu baš i nije tako lako niti teče uvek glatko, kao što izgleda na prvi pogled. Pri  tome, neka mi se oprosti ali ne mislim na programe klikanja ili revsherove. Uđemo u neki MLM, sponzor nam sve objasni i ubi se od priče da nam dokaže da je lako i da ćemo preko noći zarađivati sume o kojima smo maštali. Uložimo mi tu i neki novac jer bože moj, mesečna obaveza, kupovina raznih paketa bez kojih je nemoguća veća zarada…. i posle nekog vremen shvatimo da smo više uložili, ništa zaradili, još manje toga naučili i kriveći Kompaniju, Sponzora i slično, kupimo svoje stvari i idemo dalje u potragu za onim pravim poslom. Obično i taj drugi put se zaletimo i da skratim priču propadnemo.

              E, tog nekog, recimo trećeg puta, već smo se naučili pameti, uz put nešto i učili o tom internet maketingu, slušali  i čitali o marketingu privlačenja , pokušavali da primenjujemo sve to učeno i naučeno i gle čuda, odjednom sve lakše ide, pojavljuju se znaci da smo na pravom putu, istina nepada nam ništa sa neba ali odjednom nam mnogi pričaju kako to nije posao, da se u on linu na članove dugo čeka, mnogi  “priznati” marketari klikanja i revsherova počnu da nas kritikuju ili izbegavaju, u prevodu počnu da nas mrze jer smo uradili ono nešto za šta oni nikad nisu skupili hrabrosti.

              Da bi stigli do zarade, krenuli smo zaobilazno; od edukacije, rada na sebi , pa upoznavanja sa proizvodima i Kompanijom u kojoj smo do u detalja proučii bitne stvari. naučili da primenjujemo zakon privlačenja i na  kraju krajeva stvarno im svima pokazali da je u suštini sve lako. Uz pozitivnu eneriju, osmeh, orgnizovano vreme, izlaženje iz zone konfora, odjednom uspevaju i duplikacije, rastu Timovi a rastu bogami i bankovni računi…. Pa neka je sa srećom, jeste sporo ali je dugovečnije….                 

 

Dobrodošli – ostavite Vaše podatke i u jednom od narednih emailova stiže poklon knjiga !
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *