shadow

USPEH – REALNOST ILI MAŠTA

 

U trenutku kada ulazimo u neki posao, kao dodatni izvor prihoda, činimo to, najčešće jer smo silom prilika prinuđeni ne tako blistavom slikom realnosti naše finansijske situacije. I to je realnost iz koje smo krenuli svi.
Došli, ušli i podsvesno se prepali; sve novo, pomalo nerazumljivo, čini nam se preteško, ponešto možda i glupo.
I vrlo brzo dolazi do razočarenja, jer se ne događa skoro ništa, rezultati su mali ili nikakvi i postajemo skloni donošenju suda da to nije to o čemu su nam pričali, da tu nema zarade i… brže bolje odlazimo 
A, najčešće ne razmišjamo o nečemu izuzetno važnom :
NEMA LOŠE KOMPANIJE NITI LOŠEG POSLA, problem je u nama. Želeli smo i želimo da uspemo; a šta smo spremni da učinimo za to ? Koliko smo spremni da padamo i opet ustajemo? Koliko smo spremni da uložimo vremena, sebe, da se odreknemo nekog porodičnog druženja, neke dobre žurke da bismo saslušali neki vebinar ili dobar trening u vezi posla u kojem smo ili nešto slično, jer, oprostite mi ali činjenica je da nemožemo nešto raditi ako ne znmo kako se to radi.
Do Uspeha se na žalost ili na sreću ne stiže najčešće tako bezbolno. Potrebno je izaći iz te naše Zone konfora u kojoj se na neki način osećamo sigurno, da bi zakoračili u nešto novo, nešto veće i blistavije..
Želimo li da naš Uspeh u poslu u kojem smo, prestane da bude samo naša mašta i da postane naša realnost a ciljevi vrlo dostižni; potrebno je i da se trgnemo i pokrenemo i uradimo nešto.
Ovo je NAŠ posao, ne naših Mentora ili Up Linova (oni su tu samo da nas usmere, da nam pokažu ) Samo Mi i niko drugi, možemo i moramo da zasučemo rukave i da uradimo ono što je potrebno, da bi naši snovi prestali da budu maštarije i postali stvarnost….Naravno, ako to želimo….
Srećno na tom putu kojim se i ne ide baš tako često, uvek je lakše odustati. 😇🙂

 


Dobrodošli – ostavite Vaše podatke i u jednom od narednih emailova stiže poklon knjiga !


Powered by AIOP Response
  We respect your privacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *