shadow

Da li Vam je “kvrcnulo” ?

                    Kada se neko u zrelim srednjim godinama bavi poslovima na internetu i pogotovo ako je reč o ženi, ovde na Balkanu kažu da “Bakici” nešto fali, da je bolje da čuva unuke i slično.

                    E, pa ja; od kad znam za sebe oduvek duvam u drugu stranu frule ili se borim sa vetrenjačama. Imala sam hrabrosti  da se bacim u vrtloge interneta kada sam prešla 50-u, promašivala i padala, više i neznam koliko puta. Da bih posle pune četiri godine došla do saznanja da i nisam pogrešila. Neću otkriti nikom Ameriku ako kažem da sa svakim padom sam naučila kako još brže da ustanem; naučila sam istina mukotrpno da mi sada apsolutno nije stalo šta ko misli o meni, o mojim sposobnostima i radu ako sam ja ubeđena da je to dobro, uvažavam tuđa mišljenja i saslušam kritike , volim da savladavam nove horizonte…

                  U poslu sam koji volim, koji mi odgovara, ne opterećuje me i sarađujem sa ljudima koji su naučili da je bolje da me puste da radim na svoj način uz poštovanje pravila Kompanije i Tima. Neću reći da sam solista ali nisam ni klasični Timski igrač. Svoja sam, luda na svoj način  i nemam dlake na jeziku. Uvek kažem šta mislim, istina, nekad malo i biram reči , bar kad je u pitanju osoba koja zaslužuje moje poštovanje ali isto tako nemam problema i da kažem ono “izvini” ! Tu sam uvek da pomognem ako mogu ali znam i da tražim pomoć od daleko mlađih. Nemam problema te vrste.

                  Jednostavno rečeno, “kvrcnulo” mi je. Ne želim da niko sa mnom manipuliše, vreme koje je prošlo nije uzaludno, naučila sam toliko toga da imam razloga da budem više nego srećna jer to iskustvo je tako neizmerno bogatstvo da nema novca koji mi to može nadoknaditi. Naravno, nemam negativno mišljenje o novcu ali za sada sam zadovoljna i zahvalna i za onoliko koliko ga imam  a koliko ću ga imati sutra, videćemo.

                   Na fer i pošten odnos prema meni, odgovaram na isti način i ako su nam iste poslovne ideje, dajem puni gas a ako nisu ili ako ne pulsiramo na isti način; molim lepo, ništa strašno … uz osmeh okrećem leđa samo lošem iskustvu koje pretvaram u dobro za mene, nabacim osmeh; pozdravim se sa ljudima koji su mi značili ili znače i idem u neki novi dan.

                   Iskreno, sada za takvim postupkom nemam potrebe jer sam u svim segmentima okružena ljudima sa kojima se razumem i kada ćutimo i u poslovima u kojima i ne dogovarajući se pulsiraju iste ideje.

                  I ko kaže da mi je vreme ograničeno, kako postajem starija, shvatam da je svo vreme ovog sveta moje, racionalno koristim svaki minut i željno čekam novo sutra.

                  Zaista mi je “kvrcnulo” i zahvalna sam za svaku novu priliku , za svaki novi dan, u kojem mogu da se bavim i da radim ono što volim i u društvu koje mi odgovara.

                   Verujte u Sebe i jednog dana, bićete iznenađeni rezultatima…. kako se kockice slažu, baš onda kad treba i na način na koji trebaju…..

 

Dobrodošli – ostavite Vaše podatke i u jednom od narednih emailova stiže poklon knjiga !
 

Powered by AIOP Response
  We respect your privacy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *