shadow

Moja priča je zaista dobra !

Moja je priča toliko dobra da sam se sama zabunila i neznam odakle da krenem, Naravno, tema je network marketing i šta je tu ( neko bi pitao) toliko dobro i toliko orginalno, da bi neko i primetio?

Ta ne mora niko ni da primeti. Najbolje u celoj priči je to što sam  shvatila način na koji sam  ja i ne samo ja, godinama ispadala majmunom u tom surovom svetu tzv poslova na internetu.  Kažem takozvanih zato što za svo to vreme skoro da i nisam uspela stići do pravih networkera, znate kako oko početnika se uvek sjate oni koji glume iskusne i uspešne marketare i mi početnici presrećni što veliki hoće da nam pomognu, slušali ih slepo…

Dok se osvestimo, izvučene nam pare, garantovanog uspeha nigde a naši sponzori već u nekom novom programu. Mi malo kunjamo, onda nam naleti neki drugi što trista na sat hvali neki drugi program i mi opet uletimo…. i tako se priča ponavlja dokle god imamo belu banku u džepu.

I tek nakon nekoliko godina vrtenja u prazno, klikne i nama; shvatimo da su svi oni uspeli ali mi ne ! Reći ćete ništa orginalno, pa gde ćete orginalnije. Ti kvazi i tzv mentori, koučevi i raznorazni motivatori su uspeli, neki novac stekli i otišli dalje da traže nove ovce za šišanje, a mi naivni i jadni ostali da pričamo svoje orginalne priče, kako sakriti istinu da si ispao budala i ostati praznog novčanika.

E, a moja priča je dobra i posebno orginalna u tome, što sam ja i dalje u toj marketarskoj priči, sad jedino rešena da vreme iskoristim što bolje, da od nekih drugih ja sad otimam i kradem ali znanje i zanat i da čvrsto rešena da ostanem svoja, ostanem ono što jesam i da kao takva uspem; pa makar bila i Don Kihot u borbi sa vetrenjačama….

p.s. Vidimo se na cilju…

 

Dobrodošli – ostavite Vaše podatke i u jednom od narednih emailova stiže poklon knjiga !
 

Powered by AIOP Response
  We respect your privacy

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *