shadow

Furajte svoj fazon !

    Koliko ste puta do sada i to otkada se bavite network marketingom, čuli rečenicu : „Nije ovo posao za svakoga!“ ? Verujem mnogo puta i sigurna sam da je svaki put u vama proizvela burnu reakciju. A da li Vam je objašnjeno njeno suštinsko značenje? Preskočiću teme: dnevne rutine, učljivosti, cilja, upornosti,… i zastati kod EDUKACIJE. Krenuli ste Vi tako da radite na sebi, pohađate neke seminare, slušate webinare, videa i sve ono po redu. Jednom rečju, krenuli ste ozbiljno da radite na sebi i počeli da ulažete u svoju edukaciju.  Upijate instrukcije svojih Mentora, vodite beleške, trudite se da naučite svaku izgovorenu reč. Krećete naravno od onog, „naučeno počni i da primenjuješ“ i „bacate se na posao „. Misleći naravno da time značajno skraćujete potrebno vreme da stignete do svog boljitka.

 Međutim, većina tu i napravi svoju prvu veliku grešku. Zašto i kako ? Objasniću Vam na šta mislim, banalizujući jedan izmišljeni primer iz prakse. Završili ste neki kurs u kojem je bilo reči o video marketingu. Naravno krećete da snimate video i….da se ne lažemo u velikom broju novih videa, već na prvo slušanje prepoznam Mentora. A, zašto…. Slepo ste naučili ono što vam je rečeno i to počeli da primenjujete. GREŠKA : pošto ne postoje dve iste osobe, ono izgovoreno ne funkcioniše niti zvuči, isto kod obe. Hoću da kažem  da je mentor u svakom slučaju dobro rekao i vi dobro naučili ali trebate dodati i sopstvenu dozu autentičnosti i to znači primeniti naučeno u praksi. Jer nije najvažnije u videu, kakve je boje zid, da li vam je stajling savršen, već ono što ima da kažete i prenesete drugima.

               Uradite sve što je do Vas da kada neko gleda vaš video  prepozna vas i vaš fazon a ne vašeg mentora. Budite autentični, iskoristite stečeno znanje sa edukacija, nadogradite ga i ostavite svoj pečat za neke druge generacije iza Vas, duže će te trajati🙂 Eto ga, zato mislim da ovo nije posao za svakoga jer ne može to svako.

I još jedna sitnica , ukoliko i pogrešite, ne okrivljujte drugog, recite „ko zna zašto je to dobro“ i nastavite  ispravljajući grešku ,dalje jer učeći i na greškama, sebe nadorađujete i skraćujete put do cilja… Furajte svoj fazon…. srećno !

0013

Dobrodošli – ostavite Vaše podatke i u jednom od narednih emailova stiže poklon knjiga !


Powered by AIOP Response
  We respect your privacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *