shadow

Kako uspeti u Network Marketingu ?

         

Teško je to pitanje i praktično je nemoguće odgovoriti… jer u suštini tu i nema klasifikacije uspeh ili neuspeh. Zašto… e to je sad posebna priča.

          Naravno, da ću pokušati da Vam je ukratko ispričam. Jako je važno da od samog svog starta u nekom poslu na Net-u krenete na pravilan način i uz ljude koji će imati šta da vam prenesu i čemu da Vas nauče. Zatim pre samog starta, lepo stanite ispred ogledala i porazgovarajte malo sami sa sobom. Šta Vama, u stvari treba ? Šta hoćete da postignete svojim poslovnim angažmanom na internetu ? Šta bi za Vas značio USPEH ?  Koliko ste vremena spremni dnevno da odvojite za bavljenje samo tom odabranom poslovnom mogućnosti ?

            Kada ste to prevazišli, taj razgovor sa sobom, duboko udahnite, revidirajte postojeću dnevnu rutinu i krenite ka svom cilju. I samo da znate na pravom ste putu do uspeha. Ne verujete mi ? Nemate drugih opcija,  osim još jedne stvari na koju morate biti spremni. A, to je u stvari, recept za uspeh- nemate prava na odustajanje ! Da, dobro ste pročitali : NEMATE PRAVO NA ODUSTAJANJE !

             I to je to : U OVOM POSLU,MA KOLIKO DA JE I TEŽAK ALI I LAK, NEPREDVIDIV I ČUDAN SVI DOBIJAJU ! U Network Marketingu, može da izgubi jedino onaj ko  odustane a to se dešava najčešće pred samim ciljem  a da taj ko to čini i nije ni svestan i nikada neće biti; koliko je bio blizu. Uz ovaj recept idu kao i u svakom i oni tajni začini , a to su : VERA, UPORNOST i i večito neugašena žeđ za ZNANJEM i UMEĆEM. I to bi bilo to, nadam se da ste spremni na iskušenja ?

            Da ne zaboravim, onako za kraj; nemojte misliti da će vas svi podržavati i aplaudirati Vam, jer to  se jednostavno neće događati. Već će skoro pa za sigurno situacija biti sledeća : u trenutcima kada ćete vi početi da napredujete; prvo će početi da Vas ignorišu, potom ako preživite i da Vas ogovaraju a ako i dalje nastavite i uvek i dalje budete išli napred i to sa osmehom, u jednom momentu, kada se sve kockice budu poslagale onako kako treba, ponovo će početi da Vam prilaze i pitaju, možda samo lajkuju neki vaš post i tek kasnije….. kada budu u sebi pregurali da STE VI DOŠLI DO CILJA, većina će Vam i čestitati.

           Dobrodošli u surovu ali i prelepu stvarnost ….

p.s.Slušajte, učite, usvajajte ali…. ostanite svoji !

 

 

 

Dobrodošli – ostavite Vaše podatke i u jednom od narednih emailova stiže poklon knjiga !
 

Powered by AIOP Response
  We respect your privacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *